2023.08.23:  Vi er stolte over vores seneste projekt “Kulturporten”, der nu med Raundahl & Moesby A/S som totalentreprenør opføres i hjertet af Farum

Direktør Michael E. Birk fra Sophienberg udtaler: ”Vi glæder os over, at det er entreprenørvirksomheden Raundahl & Moesby, der skal bygge Kulturporten. Det har i denne tidlige fase været et rigtigt positivt forløb, præget af en gensidig god forståelse, så vi ser frem til et fortsat godt samarbejde”.

Morten Jensen, projektudviklingsdirektør i Raundahl & Moesby, deler også sin begejstring: “Dels fordi det er et godt projekt, en kvalitetsbevidst bygherre og gode samarbejdspartnere, og dels fordi entreprisen bekræfter nogle af vores stærkeste kompetencer, nemlig den værdiskabende og løsningsorienterede tilgang til et byggeprojekt som dette.”

Kulturporten med 90 nye boliger bliver ikke blot et boligområde – det er vores vision at skabe en åben og arkitektonisk byport til det grønne, kreative kulturliv i centrum af Farum.

Projektet inkluderer forskellige boligtyper med altaner mod grønne områder og Kulturhuset. Desuden vil bebyggelsen indeholde en beboercafé og en 2.900 m2 stor parkeringskælder.

Dades A/S er bygherre, og boligbyggeriet omfavner både æstetik og bæredygtighed og certificeres efter DGNB Guld. I samarbejde med PLH Arkitekter og Ingholt Consult søger vi at tilføre området en karakteristisk bymæssig identitet som del af det centrale Farum.

Læs mere om projektet: https://sophienberg.com/project/kulturporten-i-farum/