2021.03.08: Sophienberg Gruppen har solgt endnu et boligprojekt i Hillerød – denne gang til to private ejendomsinvestorer

I september 2020 solgte vi sammen med stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller 8.200 kvm boliger fordelt på 70 rækkehuse på Milnersvej 45 i Hillerød til Niam.

Nu har Sophienberg Gruppen også solgt boligprojektet på nabogrunden Milnersvej 43, oplyser partner og kommerciel direktør Thue Stagsted.

Denne gang drejer det sig om 3.700 kvm boliger fordelt på 70 lejligheder, hvilket giver en gennemsnitsstørrelse på cirka 53 kvm.

Køberne er to danske privatpersoner, som i forvejen er aktive investorer i ejendomme. Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort, men den beløber sig til et trecifret millionbeløb under 200 millioner kr.

– I modsætning til Milnersvej 45, som er rækkehuse, er der tale om små lejligheder. De ligger ikke langt fra det kommende supersygehus, det nye Hospital Nordsjælland, og er tiltænkt alle, blandt andet sygeplejersker og operatører, forklarer Thue Stagsted.

Efter planen skal udlejningsprojektet afleveres i oktober 2022.

Milnersvej43