Milnersvej 43 i Hillerød

Projektbeskrivelse

Boligprojektet indeholder 70 toværelses boliger på 50-55 m², der kan indrettes efter ønske som for eksempel studie-, senior- eller almindelige boliger.

Bebyggelsen består af 7 lejligheder pr. etage i hhv. 2 og 3 etager. Boligerne er indrettet med henblik på optimal udnyttelse af pladsen. Lejlighederne indeholder entré med klinkegulv, integreret køkkenområde, der udnytter gangpladsen. Soveværelse med god plads til dobbeltseng og skabe. Badeværelse med plads til vaskemaskine. Fælles sydvendt stue- og spise område med direkte adgang til altan eller privat have i stueplan.

Der etableres gode parkeringsforhold for beboerne. Stiforbindelser skaber let adgang for beboerne fra deres bil til hoveddøren. Adgang til lejlighederne foregår direkte fra terræn i stueplan. Ankomst til lejlighederne på 1. og 2. sal foregår via trappe/svalegange på de nordvendte facader. I de to bygninger med 2. sals lejligheder etableres elevator.

Bebyggelsen tilpasser sig formsproget fra de kommende boliger på Milnersvej 45. Bygningerne er udformet med et traditionelt, men samtidig moderne formsprog med forskudte volumener og en differentieret højde som tilpasser sig området på bedste vis. Med de forskudte volumener opnås et villapræg i bebyggelsen, der sikrer godt tilhørsforhold i konteksten. Mod nord placeres adgangsarealer, og mod syd placeres haver og altaner til boligerne.

Facaderne fremstår i tegl i forskellige nuancer, der understreger det differentierede udtryk og villapræg.

Projektinfo

Milnersvej 43, 3400 Hillerød

Projektudvikler og bygherre: Sophienberg Gruppen
Rådgiverteam: Ideal Arkitekter samt Frandsen & Søndergaard Rådg. ingeniørfirma K/S
Totalentreprenør: Erling Jensen A/S
Byggeperiode: Medio 2021 – ultimo 2022
Projektvolumen: 3.700 m² boliger – i alt 70 to-værelses boliger

SOPHIENBERG
GRUPPEN

 

 

Sundkrogsgade 7
2100 København Ø

Tlf: 39 10 60 00
info@sophienberg.com