2022.02.10:​ Sophienberg Gruppen en del af Thylander Gruppen

Sophienberg Gruppen bliver nu et helejet datterselskab i Thylander Gruppen. En naturlig udvikling da selskabet har været delejet af Thylander siden 2014.

Ændringen i ejerskabet kommer i det daglige ikke til at betyde noget for hverken kunder eller medarbejdere i Sophienberg Gruppen, der også fortsætter under samme navn og identitet.

Sophienberg Gruppens stifter og adm. direktør Lars Bigom fortsætter som adm. direktør i Sophienberg Gruppen og indtræder i partnerkredsen i Thylander.

I samme anledning er aftalt, at medstifter og direktør i Sophienberg Gruppen, Niels Krag, udtræder af ejerkredsen, men fortsætter i rollen som direktør i Sophienberg Gruppen med ansvar for igangværende projekter og byggeri.

”Vi er utroligt glade for, at vi nu bliver en del af Thylander. Vi vil naturligvis arbejde på den måde, vi altid har gjort. Nemlig til tiden, inden for budget og i høj kvalitet. Herudover vil der blive fokuseret på bæredygtighed i endnu højere grad. Og så er det også klart, understreger Lars Bigom, at intentionen over tid vil være en tættere organisatorisk sammenknytning mellem selskaberne.”

Sophienberg Gruppen er i øvrigt sammen med Thylander netop flyttet fra Nordhavnen til nyt domicil på Bredgade 40 i København.

For yderligere information kontakt venligst:

Lars Bigom, 21 63 22 35
Niels Krag, 29 26 13 06

Du kan læse mere her: Thylander Gruppen sætter turboen til