AGA-grunden

Projektbeskrivelse

Sophienberg Gruppen og PFA Ejendomme byudvikler industriområdet, AGA-grunden på Amager med New Yorker-kontorer og nye boliger. En fin kombination af erhverv og bolig. Projektet på AGA-grunden opdeles i flere etaper og omfatter renovering af nuværende bygninger i ’New York’er’-stil og opførelse af nybyggeri.

De eksisterende ejendomme på samlet ca. 10.500 m² var tidligere ejet af AGA A/S. AGA flytter ud, men i to etaper, som renoveringen tilrettelægges efter. Den første renovering af ejendommen på Vermlandsgade forventes igangsat i 2020, mens anden fase mod Uplandsgade forventes udviklet fra 2023.

Områdets erhverv opgraderes og indgår i en harmonisk udvikling med nye boliger og dermed skabes et lille nyt byområde lige op til det grønne område, Kløvermarken.

Området er beliggende kun 1,5 km fra København centrum. Mod øst ligger Amager Strandpark og mod nord det grønne, rekreative område Kløvermarken. Samtidig er man i umiddelbar nærhed af to Metrostationer, det vestlige Amager og Københavns Lufthavn.

Dette areal er et af de få tilbageværende industriområder tæt på Københavns indre by og derfor yderst attraktiv for både erhverv og boliger. Nu integreres det som naturlig del af København by. Sophienberg Gruppen har stor erfaring i netop denne type udviklingsprojekter.

Projektinfo

AGA-grunden 

Uplandsgade 52-52A/Vermlandsgade 55-61
2300 Kløbenhavn S

Ejer: PFA Blue Star Ejendomme P/S
Projektudvikler: Sophienberg Gruppen
Byggeperiode: Planlægning og renovering 2018-2023
Nedrivning af eksisterende bygninger på den 17.691 m² store grund med byggeret til pt. 26.500 etagemeter forventes at ske fra 2023

SOPHIENBERG
GRUPPEN

 

 

Bredgade 40
1260 København K

Tlf: 39 10 60 00
info@sophienberg.com