2020.07.06.

Thue Stagsted bliver ny kommerciel direktør og partner i Sophienberg Gruppen. Gennem 10 år har han drevet sit eget asset management selskab, Stagsted Properties. I den nye position skal han bidrage til at styrke den kommercielle del gennem nye investorpartnerskaber. 

Sophienberg Gruppen har hentet Thue Stagsted, 45 år, ind som ny kommerciel direktør og partner. Thue har de seneste ti år stået i spidsen for Stagsted Properties, der udvikler og administrerer kommercielle ejendomme i Norden. Her har han arbejdet med finansiering, kapitalstrukturering og udvikling af eksisterende ejendomsprojekter.

Sophienberg Gruppen oplever en markant øget interesse fra nationale og internationale investorer for at tage del i værdiskabelsen i nyudviklede ejendomsprojekter. I kapitaliseringen heraf kommer Thues erfaring indenfor blandt andet international finansiering til at spille en central rolle.

“Vi er meget glade for ansættelsen af Thue, der skal være med til styrke den kommercielle del af vores aktiviteter i virksomheden”, siger adm. direktør Lars Bigom.

Samme begejstring udtrykker Thue Stagsted over det nye partnerskab:

”Sophienberg Gruppen er et anerkendt og solidt selskab, der blandt meget andet er kendt for at bygge til tiden og til prisen. Derfor glæder jeg mig meget til at komme i gang og til at bidrage til det kommercielle gearskifte, der skal sættes i gang,” siger han.

Thue har en kandidatuddannelse i erhvervsjura fra Aalborg Universitet. Han bor i dag i Gentofte med sin kæreste og deres tre drenge.

For yderligere information, kontakt venligst: 

Adm. Direktør Lars Bigom, mobil 21 63 22 35

Se hele teamet